Boeketten in allerlei kleuren, een kort of lang boeket, 't Gieterke heeft het allemaal! De boeketten staan klaar en hieruit kunt u uw keuze maken. Ook kunnen we een boeket binden zoals u het wenst, kwaliteit staat voorop.
Bijvoorbeeld geboorteboeketten, bedrijfsboeketten, jubileumboeketten, speciale dagen boeketten (kerst, pasen, valentijn, moederdag enz) of uw relatie geschenk in een mooi bloemstuk. Een boeket of bloemstuk laten bezorgen in heel nederland?
Dit kan in 't Gieterke! U moet dan wel het liefst 2 dagen van te voren bestellen.

Bruidswerk
Trouwen, de mooiste dag van uw leven. 't Gieterke help u hierbij in het feestelijk aanzicht. Bruidsboeketten (boeken in de winkel) in moderne, klassieke trend of een combinatie hiervan.
Tevens kunt u bijpassende corsages, autostukken, autolinten of eventueel een kerkversiering hierbij uitzoeken. 't Gieterke doet er alles aan om uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Grafwerk
Er is de mogelijkheid uit boeken uw bloemwerk te bestellen. Uw persoonlijke keus staak voorop. Ook kunt u een rouwboeket bestellen in verschillende prijzen en modellen. Aan de boeketten en grafstukken kunnen bedrukte linten worden bevestigd. Deze linten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kunt u een kaart met tekst kiezen. Natuurlijk kunt u ook voor een krans kiezen. Alles naar uw wens. Het grafwerk wordt met de grootste zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Vaak kom ik even bij u langs om aan al uw wensen te voldoen.

Hiernaast ziet u foto's van de bloemen/boeketten en de sfeer van 't Gieterke. Klik op de foto's om ze te bekijken.

Bloemstukjes

Buidswerk

Grafwerk